Komst De Valk houdt SKNWK behoorlijk bezig

KAMPERLAND – SKNWK hoopt dat de selectie voor het seizoen 2007-2008 uitgebreider wordt dan die van het huidige seizoen. Twee zaken zijn daarvoor essentieel: SKNWK móet derdeklasser blijven en Wilco de Valk móet SKNWK komen versterken.

Naast Wesley Goud, die overkomt van Zierikzee, heeft ook Erwin Nelissen wel oren naar een overgang naar SKNWK. Verder hoopt SKNWK op de komst van de Dreischor-spelers Sander Uijl en Frank van der Helm. Van de huidige spelersgroep overweegt Martijn Neele om volgend seizoen een stapje terug te doen.

Een eventuele terugkeer van Hoek-speler Wilco de Valk naar de club uit zijn woonplaats, zou één van de redenen kunnen zijn om toch nog door te gaan. Neele: “Wilco is mijn voetbalmaatje van vroeger. Als hij terugkomt, dan ga ik zeker nog een seizoen door.”

Ook Gert-Jan Tierie, die in de belangstelling staat van SSV’65 en Zierikzee, weet nog niet waar zijn voetbaltoekomst ligt. “Ik kan daar nog niets over zeggen, maar we moeten wel in deze klasse blijven. En als Wilco terug zou komen naar Nieuwerkerk wordt het voor mij wel aantrekkelijker om nog te blijven.”