Bruse Boys hofleverancier

door onze sportredactie

ZIERIKZEE – Bruse Boys is hofleverancier van de voetbalselectie onder 23 jaar van Schouwen-Duiveland. De zaterdag-tweedeklasser levert zeven spelers aan de selectie, die op woensdagavond 18 april een oefenwedstrijd speelt tegen de leeftijdsgenoten van Borsele.

Zeven van de dertien eilandelijke voetbalclubs vaardigen spelers af voor het duel op het veld van DFS (aftrap: 19.30 uur). Opvallende afwezige daarbij is SKNWK, dat vrijwel elk duel één of meerdere spelers levert. Mede door de blessure van Frank Boere zijn de Nieuwerkerkers nu niet aanwezig.

De groep bestaat uit twintig spelers. Zondag-tweedeklasser Zierikzee is met vijf spelers vertegenwoordigd. De enige nieuwe naam in de uitnodigingenlijst in vergelijking met die van het duel vorige maand met Halsteren is die van ZSCs goalgetter Arjan Smalheer.

Selectie Schouwen-Duiveland onder 23 jaar:

Thomas Groeneveld, Dimitri Hooftman, Marco Ketting, Rick Postma, Gerard Vogel, Mats Willemse, Olaf Willemse (Bruse Boys), Martijn Boot (DFS), Leen IJzelenberg, Marcel Zwager (Duiveland), Jan-Thijs Berrevoets, Ricky Janse (Mevo), Frenk van Hengel (Renesse), Vincent Bakker, Werner Boot, Martijn van Grunsven, Ingmar Quist, Freek Torensma (Zierikzee), Arjan Smalheer, Stefan Smalheer (ZSC62). Trainer/coach: Jan Heikamp, Assistent/coach: Edwin Kriens.