S.K.N.W.K. 2 uitgeschakeld in bekertoernooi

S.K.N.W.K. 2 moest vandaag, zaterdag 7 april, in Middelburg op sportpark ‘De Veersepoort’ in de kwartfinale van het bekertoernooi aantreden tegen Middelburg-Zeelandia 3. Beide ploegen spelen in de reserve 2e klasse en dit beloofde dus een spannende strijd te worden.

In de eerste helft waren de ploegen ook aan elkaar gewaagd. De ‘mannen’ van trainer Cees Verwest kwamen via Wouter de Jonge op 0-1. Vlak voor de rust werd de stand weer gelijk getrokken, 1-1.

Na de thee een uitgelezen mogelijkheid voor de blauw/zwarten om weer op voorspong te komen. Spits Richard v/d Sande zag echter kans om op onverklaarbare wijze de bal toch nog voor een geheel leeg doel naast te plaatsen. Vlak hierna aan de andere kant een kans voor de thuisploeg. Zij scoorden wel, 2-1. Binnen vijf minuten werd het ook nog 3-1 en was de wedstrijd eigenlijk gespeeld.

Uiteindelijk werd de eindstand bepaald op 4-1 en is het bekeravontuur van S.K.N.W.K. 2 over.

Bekijk binnenkort de foto’s van deze wedstrijd in het fotoboek elders op deze site.