Spelregelquiz S.K.N.W.K. voor herhaling vatbaar

Afgelopen vrijdag waren de meeste C- en B-junioren naar de kantine van S.K.N.W.K. gekomen. Er stond een heuse spelregelquiz voor hun op het programma. Samen met een seniorenlid moesten zij een reeks vragen beantwoorden. Uiteindelijk waren Timo Verkaart en Martijn Neele de winnaars van de spelrelquiz (overigens was er een gelijke stand met Cees Dalebout en Rachel van Oosten).

Het was een zeer geslaagde avond die zeker voor herhaling vatbaar is. De organisatie was in handen van scheidsrechtersvereniging Noord- en Zuid-Beveland. Rien van Haaften en Eric Filius waren namens deze vereniging aanwezig. Namens de organisatie kregen we gelijk al een compliment voor de massale opkomst. Maar liefst 46 mensen hebben deelgenomen aan de quiz!

Natuurlijk was deze spelregelquiz niet zo’n succes geworden zonder de hulp van velen. De twee aanwezigen van de scheidsrechtersvereniging werden in het zonnetje gezet namens S.K.N.W.K. middels enkele leuke attenties. Ook kregen ze een geldbedrag voor de kas van de scheidsrechtersvereniging.

Voor de rest dank aan (in willekeurige volgorde) Ronnie de Bruine, Steven Neele, Banus Neele, Emiel Pollemans, Arnold Schiettekatte, Kevin Schiettekatte, Maurice Pollemans, Jos van Spier en natuurlijk alle aanwezigen en deelnemers.