Strijd topscorerstitel S.K.N.W.K. nog niet beslist

Met nog twee speeldagen voor de boeg (as. zaterdag 21 april en volgende week zaterdag 28 april) is de strijd om de topscorerstitel bij de senioren van S.K.N.W.K. nog zeker niet beslist.

Koploper is op dit moment speler van S.K.N.W.K. 4 Hans Matthijsse. Hij scoorde tot nu toe 14 doelpunten. Op een tweede plaats staat Wim Voorbeijtel (S.K.N.W.K. 3). Hij trof deze competitie al 12x het doel. Op een derde plaats staat Michèl Flikweert (eveneens van S.K.N.W.K. 4). Michèl liet het net al 10 keer bollen.

Overigens wordt er nog bekeken om met ingang van het volgend seizoen een iets andere opzet te maken bij de topscorerstitel. De vorige 3 edities werden gewonnen door spelers van S.K.N.W.K. 4 (2x Hans Matthijsse en vorig seizoen Fred v/d Werf) en ook deze titel lijkt te gaan naar een speler van ‘een lager’ (3e of 4e) elftal. Misschien dat we zoiets gaan doen als het ESM goudenschoen klassement in Europa, waarbij dan de doelpunten van bijvoorbeeld het 1e en 2e elftal iets hoger worden gewaardeerd. Dit moeten we echter nog eens goed bekijken!

Dit seizoen is echter nog ‘normaal’. Nog spannend genoeg. Benieuwd wie Hans Matthijsse van zijn 3e titel in 4 jaar kan afhouden.

Kijk voor een volledig overzicht van de topscorers van S.K.N.W.K. elders op deze site bij ‘Interactief’.

Michèl Flikweert in aktie tijdens een wedstrijd van S.K.N.W.K. 4. Op de achtergrond Fernando Bom en doelman Erik de Bruine