S.K.N.W.K. 2 ook volgend seizoen in 2e klasse

Door de 2-1 overwinning van gisteren, zaterdag 21 april, in Willemstad tegen Kogelvangers 2 speelt S.K.N.W.K. 2 ook volgend seizoen in de 2e klasse.

Door de onnodige nederlaag vorige week tegen Duiveland 2 was het voor ’t tweede toch nog eventjes belangrijk om wat puntjes te pakken. Immers zowel Duiveland 2 als Klundert 2 hadden de mannen van Cees Verwest bij een nederlaag nog kunnen passeren. Gelukkig wisten ze dus gisteren drie kostbare punten mee naar Nieuwerkerk te nemen.

Het is een moeizaam seizoen gebleken voor het 2e. Zeer ‘matige’ trainingsopkomst en ook ’s zaterdags nog al eens een gepuzzle om een team op de been te krijgen. Ook gisteren moest trainer Cees Verwest zelf weer meespelen en moesten vanuit het 3e elftal Robert Roks en Leo van Elzelingen nog op zaterdagochtend overgeheveld worden (klasse!!).

Hopen dat dit volgend seizoen iets makkelijker gaat allemaal.

Al met al een felicitatie aan de mannen van het 2e. Laat dit een voorbeeld zijn voor het eerste elftal, zodat zij volgende week in het thuisduel tegen Heinkenszand ook weer eens aan de goede kant van de score zitten.