Nelleke Romijn winnares 2e editie S.K.N.W.K.-Toto

Zij was al de winterkampioene. Ook na de winterstop wist niemand haar meer te achterhalen. Vandaar dat zij de terechte winnares is geworden van de tweede S.K.N.W.K.-toto, Nelleke Romijn. Gefeliciteerd Nelleke!

Nelleke behaalde 302 punten. Mede door 16 goede voorspellingen is Nelleke kampioen geworden. Zij wist 1x een wedstrijd van S.K.N.W.K. 1 (wat meer punten opleverd) goed te voorspellen. Ook had ze 61 Toto-voorspellingen goed (overigens haalde de kampioen van vorig seizoen, Chris van Oudheusden, maar liefst 377 punten!).

Op een tweede plaats eindigde S.K.N.W.K. 2 (Ramon v/d Zande). Hij heeft 291 punten behaald. Als derde eindigde vlagger T derde (Philip v/d Male) met 282 punten.

De winnaars zullen binnenkort de prijzen (heuse ABN-AMRO prijzen, beschikbaar gesteld door deelnemer ‘ouwetong’; net als vorig jaar geëindigd op een 25e plaats met 238 punten (vorig jaar 253 punten)) ontvangen.

Door het overweldigende succes van de S.K.N.W.K.-Toto zal er natuurlijk ook volgend seizoen weer een S.K.N.W.K.-toto zijn. Wie neemt de titel dan over van Nelleke?