W.H.S. krijgt na winst nog een extra duel

GOES – Serooskerke, Veere en Dauwendaele gaan vanuit de derde klasse A de nacompetitie voor promotie in, want Dauwendaele eiste door een 1-0-zege op Serooskerke de laatste periode voor zich op. WHS speelt na de 5-0-zege op Duiveland een beslissingsduel tegen de nummer tien uit de derde klasse B (DVO’60 of The Gunners). SKNWK degradeerde na een 0-0- gelijkspel tegen Heinkenszand.

Veere-Bevelanders 3-0: René-Michel Gerritsen zette zijn ploeg pas in de 65e minuut op voorsprong. Vijf minuten later stond de eindstand al vast: Tom Nieuwelink en Wilco de Keuning scoorden.

WHS-Duiveland 5-0: WHS greep de laatste strohalm. Matthijs Bruijnzeel zorgde na een halfuur voor de 1-0. Op aangeven van Armando van de Repe scoorde Perry Snoep in de tweede helft de 2-0. Duiveland geloofde het daarna wel en WHS kon eenvoudig verder uitlopen. Léon de Witte (fraaie omhaal in de kruising), Patrick van Schetsen en Armando van de Repe maakten het vijftal vol.

Noad’67-VCK 1-1: Noad’67 mocht tot op de slotdag hopen op deelname aan de nacompetitie, maar greep overal naast. In een gezapig duel maakte Danny Steijn in de eerste helft de 1-0. Een eigen doelpunt van Patrick Kot, vlak voor tijd, bracht de stand op 1-1.

SKNWK-Heinkenszand 0-0: SKNWK liet voor rust niet zien tegen degradatie te strijden. Slechts één keer, op een inzet van Ronald van Vossen, moest doelman Wilco Heij redding brengen. Via Armando Langebeke was Heinkenszand dichtbij een treffer.

Dauwendaele-Serooskerke 1-0 (0-0). Joran Moes 1-0.