28e Onderling S.K.N.W.K.-tournooi

As. donderdag, 17 mei 2007, wordt bij S.K.N.W.K. al weer de 28e editie van het Onderling Tournooi gehouden. Naast deelname van onze eigen senioren teams en de B-junioren ook weer diverse Ex-S.K.N.W.K.-teams. Natuurlijk de ‘oudjes’ van S.I.N.O.T.O. en ook S.K.N.W.K.-Dr. (Dreischor) heeft weer een team samengesteld.

Zoals de laatste jaren gebruikelijk is, worden de wedstrijden afgewerkt op een half veld met teams van 7 personen. Natuurlijk ook weer de gebruikelijke ‘handicap’ de strafschoppen na afloop van elke gespeelde wedstrijd.

Het belooft weer een mooie en gezellige dag te worden. Hopen dat de weergoden ons goed gezind zijn as. donderdag. Na afloop van het toernooi een gezellig samenzijn met een hapje (De Wok van Zeeland) en een drankje.

Bekijk de indeling van dit Onderling Tournooi elders op deze site in de ‘Kennisbank’. Hier staat ook het programma en het reglement.

De eerste wedstrijden staan gepland om 10:30 uur. Iedereen wordt tussen half 10 en 10 uur verwacht voor een heerlijk bakje koffie!!

Mocht je naam per abuis niet bij de indeling staan, geen probleem. As. donderdag gewoon komen met je voetbaltas en je wordt zeker te weten nog ingedeeld bij één van de 10 ploegjes!