Joachim Glerum Jeugdtoernooi levert € 647,- op

Net als voorgaande jaren was er voor de F- en E-pupillen een speciaal doel gesteld aan het Joachim Glerum Jeugdtoernooi; namelijk zo veel mogelijk doelpunten maken!!

De familie Glerum stelde namelijk voor elk doelpunt dat werd gescoord € 2,- beschikbaar voor de V.O.K.K. Deze Vereniging Ouders Kinderen en Kanker wil ervoor zorgen dat de hulp aan kinderen met kanker in arme landen beter wordt. Dit jaar waren de doelpunten voor kinderen in Malawi (een land in Afrika (zie figuur)). Met dit geld kunnen kinderen met kanker daar geholpen worden.

De pupillen deden ontzettend hun best. De F-jes scoorde ’s ochtends 128 doelpunten en de E-pupillen s’middags 108. In totaal dus 236 treffers. Dit leverde dus al € 472,- op.

Doordat er de hele dag is rondgelopen door twee D-pupillen van S.K.N.W.K. met een collectebus, waarin vele ouders, leiders en vrijwilligers ook nog geld stopten, werd er nog meer geld opgehaald. Dennis Fonteine en Marcel Verschoor haalden ook nog eens € 130,- op. Een schitterend resultaat!!

Vandaag heeft Maurice Pollemans zijn gewonnen geld (€ 45,-) met de lotto ook nog gedoneerd.

In totaal dus een mooi bedrag van maar liefst € 647,- opgehaald. Dit bedrag zal de familie Glerum overmaken aan het goede doel.