Afsluiting seizoen van de kantinecommissie

Gisteren, zaterdag 2 juni, heeft de kantinecommissie het seizoen 2006-2007 afgesloten, met een gezellige barbecue op sportpark ‘Het Springer’. Mede door de prima weersomstandigheden was ook dit weer een geslaagde avond te noemen.

Met zo’n 20 personen was het rond het klokje van 19:00 uur verzamelen. De organisatie had ’s middags al gezorgd dat iedereen zo aan kon schuiven. Ongeveer om 19:30 uur kwam de barbecue en het heerlijke eten (van Slagerij en Verswinkel B. Timmers) en kon men lekker beginnen.

Onder het genot van een gezellig muziekje, hapje en drankje (in willekeurige volgorde overigens) werd het een gezellig avondje. Jammer van de plaatselijk ‘wind’ waardoor het af en toe even ‘iets minder was’.

Om 23:00 uur konden de eersten ‘de roep’ van het schuurfeest (elders in Nieuwerkerk) niet weerstaan en vertrokken. Deze groep werd steeds iets groter.

Toen bijna iedereen naar huis leek te gaan, werd de barbecue nog een beetje opgestookt en werd er geprobeerd de laatste stukjes vlees toch nog op te eten. Dit is niet gelukt, want sommigen konden zelfs nog vlees meenemen voor het thuisfront.

De ‘wind’ ging steeds meer opzetten, zodat zo rond 01:15 uur (na overigens ook nog bezoek van een heuse klopgeest) de laatsten (toch nog zo’n man of 8) huiswaartst trokken.

Dank aan de organisatie voor deze prima avond.

Bekijk de foto’s van deze afsluiting elders op deze website in het Fotoboek.