SKNWK neemt afscheid van Adriaan Nieuwenhuijse

Gisteren na de strijd om de Ons Eiland Bokaal was het voor S.K.N.W.K. echt tijd om afscheid te nemen van trainer/coach Adriaan Nieuwenhuijse. Na drie jaar aan het bewind te hebben gestaan, vertrekt Adriaan volgend seizoen naar 2e klasser v.v. Kapelle.

Sportief werd het helaas niet wat er van verwacht werd. Het eerste seizoen werd na-competitie op een haar na gemist. Vorig seizoen werd de na-competitie wel gehaald, maar hierin bleek in een tweeluik Klundert te sterk. Dit seizoen eindigde echt in mineur. S.K.N.W.K. degradeerde naar de kelder van het amateurvoetbal en mag dus volgend seizoen gaan proberen zich weer terug te knokken naar de 3e klasse.

Met Adriaan’s vertrek nemen we afscheid van een geweldig mens. Nooit verzaakt, altijd bloed fanatiek. Daar kan/kon een groot gedeelte van de spelersgroep een voorbeeld aan nemen.
Daarnaast een ‘geweldige peer’ en gewoon een prettig persoon. We zijn als S.K.N.W.K. blij dat hij drie seizoenen lang deel heeft uit kunnen en willen maken van de blauw/zwarte familie.

Adriaan zelf vond het sportief zeker ook teleurstellend en had er veel meer van verwacht. Wel geeft hij aan dat het plezier wat hij was kwijt geraakt zeker heeft terug gevonden bij S.K.N.W.K. Ook hij hoopt dat we hem als mens altijd positief zullen blijven herinneren.

Gisteren werd na afloop van het toernooi onder het genot van een biertje afscheid genomen van elkaar. Als afsluiting ging Adriaan nog lekker eten met voorzitter Wim v/d Zande.

Adriaan bedankt voor alles en het ga je goed!!