WIK ’57 blameert zich in Waarde

Maandag 3 december 2007 – GOES – Na vier overwinningen op rij kwam aan de ongeslagen reeks van WIK’57 in de vierde klasse B zaterdag abrupt een einde. Waarde boekte tegen WIK’57 (2-1) de eerste seizoenszege.

Een gehavend Brouwershaven speelde op eigen gelijk met 2-2 gelijk tegen SPS uit Poortvliet. Yerseke is na de 3-1-zege op Vrederust de eerste belager van koploper SKNWK. Komende zaterdag treffen ze elkaar.

Waarde-WIK’57 2-1: WIK’57 miste in de eerste tien minuten scherpte in de afronding en Martin Cornelisse zorgde daarna voor de 1-0. Peter Lamper tekende nog voor rust voor de 2-0. In de tweede helft scoorde WIK’57 via Bram Blakenburg nog wel 2-1, maar verder dan de aansluitingstreffer kwam de ploeg niet meer.

Brouwershaven-SPS 2-2: Uit een vrije trap van Barry Hage kwam SPS op 0-1. Brouwershaven, dat speelde zonder een aantal vaste krachten, kwam aan de 1-1 toen een voorzet van Marijn den Boer achter de doelman van SPS verdween.

Uit een voorzet van Dennis van Grunsven scoorde Bas de Koeijer in de tweede helft de 2-1. Tien minuten voor tijd kwam SPS via Bart Vane alsnog aan een punt. Brouwershaven-speler Patrick Berrevoets viel geblesseerd uit en moest zich laten behandelen bij de huisartsenpost.

Stavenisse-Smerdiek 2-3 (0-1). Erik van Haaften 0-1, Jeremy Gierman 1-1, Alex Stoutjesdijk 2-1 (eigen doelpunt), Jan de Viet 2-2, Stefan Lindhout 2-3.

Yerseke-Vrederust 3-1 (1-1). Floor van Chaam 0-1, Michel de Rooij 1-1, Raymond Rovers 2-1, Raymond Rovers 3-1 (strafschop).

FSV-Kruiningen 5-2 (1-1). Bart Meeuwisse 1-0, Arno van de Berge 1-1, Wiebe de Kok 2-1, Johan Netten (strafschop) 3-1, Edwin Kole 4-1, Job Sinke 4-2, Menno Dekker 5-2.