3e plaats A-junioren toernooi De Jonge Spartaan

We gingen helaas maar met 7 A-junioren naar Middelharnis toe en er speelden 4 C-junioren mee met onze A’s. Zeer jammer en betreurenswaardig is het aantal spelers dat heeft afgezegd. Ik kan alleen zeggen zaterdag=voetbaldag en zorg dat je er bent. Laat je ploeg niet in de steek!!

Onze A-junioren hebben een 3e plaats behaald op het toernooi van de Jonge Spartaan uit Middelharnis. Ondanks de zeer krappe bezetting stonden we zelfs virtueel op de 1e plaats
na 4 wedstrijden. In de laatste 2 wedstrijden was de ‘pijp’ leeg en werd er 2 maal verloren. Dank gaat uit naar de C-junioren: Jeroen Backx, Martijn Backx, Erwin Maliepaard, Timo Verkaart en Rob v.d. Sleen. Zij speelden naast hun eigen wedstrijden ook mee met de A-junioren. Onze C’s speelden met veel inzet en kunnen voetballend goed meekomen in de A’s. Klasse!!

De wedstrijden hadden een duur van 20 minuten.

Hier volgen de uitslagen:

N.T.V.V. A1 – S.K.N.W.K. A1 0-0

S.K.N.W.K. A1 – D.E.S. ’67 A1 0-0
De Jonge Spartaan A1 – S.K.N.W.K. A1 0-3
1x Stefan Vermeer, 1x Timo Verkaart, 1x Robbert Padmos

S.K.N.W.K. A1 – N.T.V.V. A1 0-0

D.E.S. ’67 A1 – S.K.N.W.K. A1 1-0

S.K.N.W.K. A1 – De Jonge Spartaan A1 0-2

Uiteindelijk moest er nog strafschoppen genomen worden omdat N.T.V.V. uit Nieuwe Tonge een gelijk aantal punten en doelsaldo had als S.K.N.W.K. A1. Mede dankzij alle 5 feilloos genomen strafschoppen van onze C’s (Martijn Backx maakte de winnende penalty) maakte S.K.N.W.K. aanspraak op de 3e plaats. D.E.S. ’67 uit Dirksland pakte de 1e plaats.

Tot slot wil ik Adri Matthijsse en Martijn Neele bedanken voor hun inzet voor onze A-junioren.

Met vriendelijke en sportieve groet,

Michel Flikweert