SKNWK A1 begint gehavend aan tweede seizoenshelft

Ook voor SKNWK A1 begint na een dikke maand van “winterstop” de competitie weer, de laatste wedstrijd werd gespeeld op 15 december 2007. De eerste seizoenshelft werd afgesloten met een tweede plaats, met vier punten verschil op kampioen Colijnsplaatse Boys A1.

Het voetballen begint weer, maar niet zonder problemen. De A-junioren nemen het op tegen het uit Bergen op Zoom komende DOSKO. Dit elftal is in de najaarscompetitie als koploper geëindigd met acht gewonnen wedstrijden en slechts 1 verloren, een pittige tegenstander dus. Maar vooral als je niet kan beschikken over een volledig elftal.

Zo is Robert Padmos tijdens het snowboarden ten val gekomen en is voor de komende weken, er werd zelfs gesproken over enkele maanden, uitgeschakeld. Sybren van Leeuwen heeft een blessure opgelopen aan zijn hand en kan dus niet keepen, daarom staat C-junior Erwin Malipaard morgen onder de lat. René Verschoor heeft tijdens de Charliecup een vervelende blessure opgelopen aan zijn kuit en is daar nog niet 100% van hersteld. Het is ook nog onzeker of Lex Folmer speelt, hij kreeg woensdag bij de training last van zijn lies.

Ook mensen zonder blessures waar nog niet zeker van is of zij zaterdag op het veld staan zijn Hugo Meijer en Kevin Duinhouwer. Steven Padmos is ook niet van de partij morgen.
Noodgedwongen moeten er wat spelers terug geroepen worden vanuit de Seniorenteams. De normaal in het vierde spelende Heinz Venderbosch en de voor het tweede uitkomende Stefan Vermeer zullen bij de A1 aan de bak moeten.

Maar de problemen zijn nog niet op, het team heeft namelijk nog steeds geen vaste leider. Er zijn al meerdere oproepen gedaan op de site maar daar is tot nu toe nog geen respons op gekomen. Zaterdag neemt Martijn Neele de leiding op zich, alvast bedankt!

De A-junioren van Zaterdag 26 januari zijn:
Erwin Malipaard
René de Reus
Peter Spitholt
Martijn Rentier
Heinz Venderbosch
Thomas Zwetsloot
Arjan Luijk
Kevin Schietekatte
Jeffry Visser
Stefan Vermeer
Kristian Bouwman
Lex Folmer?
Rene Verschoor?


S.K.N.W.K. A1