SKNWK C1 speelt eerste helft met mannetje minder

Gisteren moesten onze C-junioren in Sint-Annaland aantreden tegen W.H.S. C1. Omdat bij S.K.N.W.K. A1 geen keeper beschikbaar was, speelde doelman Erwin Maliepaard van onze C-tjes eerst met de A-junioren mee. Hij moest na de wedstrijd van S.K.N.W.K. A1 snel naar Tholen.

Bij de C-junioren ontstond hierdoor een ‘klein’ misverstand. Door de toch wel ietwat verstoorde voorbereiding van S.K.N.W.K. C1 kon het gebeuren dat zij de eerste helft met maar 10 spelers in het veld stonden. Dit was echter helemaal niemand opgevallen. In de rust werd dit alsnog recht gezet.

S.K.N.W.K. C1 nam in de eerste helft zelfs een 0-2 voorsprong. Echter werd dit nog voor de thee rechtgezet door de thuisploeg en gingen de teams met een 3-2 stand rusten. In de tweede helft (met 11 tegen 11) scoorden beide ploegen nog 1x, waardoor dit duel eindigde in een 4-3 eindstand.