Kloetinge A2 komt op bezoek bij SKNWK A1

Na het gelijke spel tegen de A2 van DOSKO ongeveer een maand geleden is er door SKNWK A1 niet meer gevoetbald. Eerst was er op 2 februari een vrij weekend vanwege carnaval. De wedstrijd tegen Krabbendijke die gespeeld had moeten worden op 9 februari werd afgelast door een tekort aan spelers van Nieuwerkerkse kant. Vorige week had eigenlijk een wedstrijd tegen Colijnsplaatse Boys gespeeld moeten worden, dit ging dus ook niet door.

De wedstrijd tegen DOSKO A2 was een niet al leuk begin van de voorjaarscompetitie. Van de zestien jongens waren er zes jongens of niet fit of afwezig met een andere reden. Hierdoor moest Erwin Malipaard mee doen met de A-junioren, dit deed hij heel verdienstelijk. Erwin nogmaals bedankt. Ook was er nog steeds geen vaste begeleider, gelukkig nam Martijn Neele de verantwoordelijkheid op zich, Martijn bedankt! De wedstrijd eindigde door doelpunten van Jeffry Visser en Kristian Bouwman in een 2-2 gelijkspel.

De A-junioren hebben dan misschien wel niet gespeeld met het “eigen” team, maar de meeste zijn wel actief geweest bij de senioren. En nog heel verdienstelijk ook, zo scoorde Martijn Rentier 2x bij het eerste elftal en zorgde andere jongens ervoor dat de gaten in de seniorenteams werden gevuld.

Nu, vier weken later zijn René Verschoor en Sybren van Leeuwen weer hersteld van de blessure die zij hadden opgelopen. Robert Padmos is helaas nog niet hersteld van zijn blessure die hij opliep tijdens de wintersport. Kevin Duinhouwer zal de komende maanden nog niet te zien zijn op het voetbalveld, zo meldde hij zelf.

Voor aanstaande zaterdag staat er dus eindelijk weer een A-team op het voetbalveld, en wel tegen Kloetinge A2. Deze mannen hebben in het najaarscompetitie acht wedstrijden gespeeld en er daar zes van gewonnen, één keer gelijk gespeeld en slechts één keer verloren. Met een doelpunt gemiddelde van vijf doelpunten per wedstrijd een scorende ploeg. Achterin houden ze het aardig dicht, ze hebben slechts zeven doelpunten tegen gehad. Met deze cijfers kwamen zij met een wedstrijd minder gespeeld en slechts één punt minder dan de koploper op een tweede plek terecht. Had dus de kampioen kunnen zijn, maar werden het dus niet.

In de winterstop zijn er een paar jongens van de A2 doorgeschoven naar de senioren, hierdoor werd de A3 opgeheven en daar schoven jongens door naar de A2. Zo staat vermeld op de site van Kloetinge A2.

Op de site staan de spelers, wedstrijdverslagen, spelletjes en nog veel meer andere informatie over de A2 van Kloetinge. Voorlopig staan ze nog op de eerste plek met 9 uit 3. Aan ons de taak om ze de eerste puntjes af te snoepen.

Maar we hebben nog steeds geen vaste leider voor ons team, dat wordt dus echt wel eens tijd! Gelukkig staat Martijn Neele weer voor de groep om toch te zorgen voor een stuk begeleiding en coaching. Maar als één van de lezers interesse heeft in deze leuke “job” neem dan contact op met Michèl Flikweert.

Mail naar Michèl Flikweert of telefonisch 0111-644975.

De A1 van Zaterdag 23 februari:

Sybren van Leeuwen
Steven Padmos
Martijn Rentier
Arjan Luijk
Peter Spitholt
Heinz Venderbosch
Thomas Zwetssloot
René Verschoor
Kevin Schiettekatte
Rene de Reus
Hugo Meijer
Jeffy Visser
Kristian Bouwman
Lex Folmer