Knappe overwinning S.K.N.W.K. 2 op ‘Seroos 2’

Werd er aan het begin van deze week op deze website nog melding gemaakt dat S.K.N.W.K. 2 in 2008 nog geen enkel punt had behaald. Nu kunnen we positief schrijven over ‘ut twiduh’.

Gisteren werd op sportpark ‘Het Springer’ knap de nummer twee van de ranglijst, Serooskerke 2, aan de kant geschoven.

In de eerste helft een dubieuze aktie van de scheidsrechter. Hij floot voor buitenspel, terwijl Richard v/d Sande alleen doorging (de scheidsrechter kwam overigens in de rust in de kleedkamer van S.K.N.W.K. vertellen dat dit inderdaad een verkeerde beslissing van hem was Niet dat je er iets voor koopt, maar het gaat om het idee, zullen we maar zeggen). Zodoende bleef het 0-0.

In de tweede helft scoorde Richard alsnog. Een directe vrije trap krulde hij netjes in het hoekje, 1-0. S.K.N.W.K. 2 hield daarna knap stand en won dus. Inmiddels hebben ze in de reserve tweede klasse 25 punten behaald en staan op de 8e positie.

12. Yerseke 2 16-8 -29

Bekijk de foto’s van de wedstrijd S.K.N.W.K. 2 – Serooskerke 2 elders op deze website in het Fotoboek (onder Multimedia).

Aanvoerder van S.K.N.W.K. 2 Emiel Pollemans (rechts) heeft zojuist de bal weggekopt