Het Springer Open 2008 weer een groot succes

Gisterenavond was het in de kantine van S.K.N.W.K. gezellig druk. Al weer voor de zevende keer stond het officiële darttoernooi van S.K.N.W.K., Het Springer Open 2008, op het programma. Omdat de inschrijvingen iets minder waren dan voorheen (‘slechts’ 11 koppels) deze keer één poule. Het was de bedoeling dat iedereen tegen elkaar zou darten. Echter door de ietwat verlate aanvangstijd (mede doordat S.K.N.W.K. 1 pas om 15:30 uur begon met hun wedstrijd en het dus lang gezellig was in de kantine) en de verminderde scherpte bij sommige darters, kwam dit er niet van.


Het was weer gezellig druk in de kantine van S.K.N.W.K.

Uiteindelijk werd besloten dat de drie besten van het moment in de finale kwamen. Dit werd een spannende. De drie beste koppels van de avond speelden tegen elkaar en wonnen alledrie 1x met 3-2. Hierdoor een alles beslissende ‘leg’. Deze werd gewonnen door ‘Bert & Ernie’ (Harry Boone en Bert v/d Wielen). De nummer twee was ‘Trio min 1′(Chris van Oudenheusden en Martijn Neele). Derde werd ‘T.Z.N.’ (Toon v/d Berge en Richard Bevelander).

Eindstand Het Springer Open 2007:

1. Bert & Ernie
2. Trio min 1
3. T.Z.N.


De beste S.K.N.W.K.-darters van Het Springer Open 2008. In het midden staand de winnaars, links gehurkt de nummers 2 en rechts één nummer 3, de andere nummer drie toont zijn mooiste (en grootste) lichaamsdeel, z’n r**t

Overzicht winnaars Het Springer Open:

2002 Martijn Neele
2003 Martijn Neele
2004 Patrick van Bolhuis *
2005 Richard Bevelander
2006 Chris van Oudheusden en Tonnie v/d Berge
2007 Chris van Oudheusden en Tonnie v/d Berge
2008 Harry Boone en Bert v/d Wielen

* in 2004 werd er i.v.m. het 50-jarig bestaan van S.K.N.W.K. tijdens de feestweek ook nog een darttoernooi gehouden. Deze editie werd gewonnen door Tonnie v/d Berge.

Vanaf deze plaats nog een dankwoord aan een ieder die zijn of haar steentje heeft bijgedragen aan deze geslaagde dartavond.

Tot Het Springer Open 2009!

Bekijk de foto’s van Het Springer Open 2008 elders op deze site in het fotoboek.