Redelijke belangstelling Algemene Ledenvergadering

Gisteren, vrijdag 29 februari, werd in de kantine weer de jaarlijkse ledenvergadering van S.K.N.W.K. gehouden. Zoals elk jaar weer blijkt, is er nooit veel animo voor zo’n vergadering. Toch was de bezetting redelijk. Er waren 9 bestuursleden en 15 mensen hadden de moeite genomen deze vergadering te bezoeken. Ook nog 9 personen hadden zich netjes afgemeld bij het bestuur.


De aanwezige leden

Iets ‘na achten’ werd de vergadering geopenend door voorzitter Wim v/d Zande. Doordat er niet veel ‘dringende zaken’ waren, was een uurtje later deze ledenvergadering afgelopen. Onder het genot van een hapje en een drankje werd aan de bar nog verder ‘geboomd’.


Ondertekening sponsorcontract van de gehele Sparta-fanclub

Tijdens deze ledenvergadering werd er door een nieuwe sponsor (de SPARTA-fanclub) van S.K.N.W.K. nog een sponsorcontract ondertekend. Daarnaast kreeg de vereniging van één van de aanwezige leden, Arnold Schiettekatte, een prachtig kado. Hij gaf S.K.N.W.K. een foto met daarop de voormalige kantine (‘Het kotje’). Hij had nog enkele andere oude foto’s bij. Deze zullen binnenkort te zien zijn in onze rubriek ‘Tikkie Terug’.


Voorzitter Wim v/d Zande pakt het kado uit….


…dat de vereniging kreeg van Arnold Schiettekatte