Vervolg competities

Zoals eerder bekend gemaakt zijn de programma’s voor de komende weken aangepast. Voor het zaterdagvoetbal en voor het jeugdvoetbal blijft de planning gehandhaafd, alleen is het inhaalprogramma voor 12 april aangepast en flink uitgebreid.

Voor de lagere klassen van het jeugdvoetbal is er een aantal inhaalwedstrijden doorgeschoven naar zaterdag 3 mei.

Voor het zondagvoetbal geldt, dat voor de categorie A de vastgestelde planning blijft gehandhaafd. Ook hier geldt, dat het inhaalprogramma voor 13 april flink is aangepast en dat wedstrijden, die dan nog achterstallig zijn op een doordeweekse avond gespeeld zullen worden. Alleen voor de poules 5A, 5B en 5C loopt de competitie door tot 4 mei (op 20 april inhaal; op 27 april WD 21; op 4 mei WD 22).

Voor de B-categorie wordt het verloop van de competitie met een week verlengd om de vele achterstallige wedstrijden te kunnen inlopen. De planning is nu: 13 april inhaalronde; 20 april wedstrijddag 21; 27 april inhaalronde; 4 mei wedstrijddag 22. Deze diverse programma’s worden gepubliceerd in de Officiële Mededelingen nr. 17, die verschijnt op 4 april. Deze programma’s zijn ook reeds nu via internet te raadplegen.