A-junioren slepen gelijkspel uit de strijd

S.K.N.W.K. A1 speelde vanavond de inhaalwedstrijd tegen Colijnsplaatse Boys A1. Met maar liefst 4 C-junioren (Jeroen Backx, Timo Verkaart, Joris Spitholt en Erwin Maliepaard) konden ze toch met voldoende spelers aantreden.

In de eerste helft was het de thuisploeg dat twee keer scoorde. Hierdoor was de ruststand van 2-0 bereikt. In de 2e helft een strijdend S.K.N.W.K. A1 dat nog een gelijkspelletje wist te behalen. De doelpuntenmakers waren René Verschoor en Timo Verkaart.

As. zaterdag, 19 april, mogen de A-junioren voor de derde keer aantreden deze week. Dan is op sportpark ‘Het Springer’ in Nieuwerkerk Bruse Boys A1 de tegenstander.

Colijnsplaatse Boys A1 – S.K.N.W.K. A1 2-2
René Verschoor 1x, Timo Verkaart 1x

C-junior Timo Verkaart scoorde vanavond één van de twee treffers voor S.K.N.W.K. A1