Afscheid van Ton Wijgerse en Huib de Valk

Na afloop van het toernooi om de WereldRegio Cup werd er door de spelers van S.K.N.W.K. 1 nog afscheid genomen. Zowel verzorger Ton Wijgerse als leider Huib de Valk leggen ‘hun taken’ neer bij het vlaggenschip.

Ton Wijgerse is vier seizoenen lang de verzorger geweest van S.K.N.W.K. 1. Hiervoor willen we hem nogmaals hartelijk danken. Met ingang van het nieuwe seizoen zal Harald Kesteloo zijn taken als verzorger over gaan nemen. ‘Kes’ jij ook bedankt alvast voor deze toezegging en veel plezier toegewenst.

Zoals gezegd nam ook Huib de Valk afscheid. Hij is ‘slechts’ één jaar leider geweest van S.K.N.W.K. 1, maar kon naar eigen zeggen niet brengen wat van hem verwacht werd. Huib doet overigens nog genoeg voor S.K.N.W.K., dus we zijn hem gelukkig niet kwijt, alleen stopt hij dus met het leiderschap bij het eerste. Volgend seizoen zal hij overigens leider Jan Tierie daar waar nodig is assisiteren. Huib nogmaals dank.

Ook assistent-scheidsrechter Cees Dalebout en elftalleider Jan Tierie werden afgelopen weekend bedankt namens de eerste selektie. Allen kregen een presentje namens de spelergroep.


Ton Wijgerse


Huib de Valk