Tussenstand S.K.N.W.K. EK-Toto

Na de derde kwartfinale tussen Nederland en Rusland (1-1 na 90 minuten en uiteindelijk helaas de uitschakeling van Oranje) zijn er net als na de eerste twee kwartfinales weer heel weinig punten gescoord en is er zodoende weinig veranderd in de top van het klassement van de S.K.N.W.K. EK-Toto.

Slechts 3 van de 76 deelnemers haalde punten. Zij haalden 3 punten, want ze hadden de toto goed (zij voorspelden een gelijkspel). De andere 73 ‘voorspellers’ haalden geen punten.

Op dit moment zijn ‘Bert’ en ‘Wallie’ nog steeds de koplopers, beiden nu met 93 punten. ‘1-nul’ volgt de twee op slechts 4 puntjes achterstand. Hij wordt nu achtervolgd door ‘túm’ met 86 punten. ‘LvdEtte’, ‘Gerwi’ en ‘LIN’ blijven alledrie op 84 punten steken.

Vanavond wordt de laatste kwartfinale gespeeld tussen Spanje en Italië. We zijn benieuwd of er na de vorige drie kwartfinales waarbij weinig punten werden gescoord er nu wel punten worden gepakt.

Voor een volledig overzicht van het EK Toto-klassement moet je eerst inloggen en kun je terecht onder ‘EK Toto’ elders op deze site.