Tussenstand S.K.N.W.K. EK-Toto

Na 90 minuten in de laatste kwartfinale van het EK 2008 was de stand 0-0 tussen Spanje en Italië en kunnen we concluderen dat de vier kwartfinales maar heel weinig punten hebben opgeleverd. Na de poulewedstrijden waren ‘Bert’ en ‘Wallie’ de koplopers met 90 punten. Nu na de kwartfinales zijn zij nog steeds de koplopers en hebben ze slechts 3 puntjes meer, nl. 93.

Slechts 1 van de 76 deelnemers haalde de volle 10 punten vandaag. Dit is ‘langsdelijn’. Hij/zij voorspelde de 0-0 goed. Zestien anderen haalde 3 punten, want ze hadden de toto goed (zij voorspelden een gelijkspel).

Op dit moment zijn zoals gezegd ‘Bert’ en ‘Wallie’ nog steeds de koplopers, beiden nu met 93 punten. ‘1-nul’ volgt de twee op slechts 4 puntjes achterstand. ‘LIN’ staat nu op 87 punten. Dan ‘túm’ met 86 punten en ‘LvdEtte’ en ‘Gerwi’ blijven steken op 84 punten.

Woensdag en donderdag worden de halve finales gespeeld en zondag is bekend wie het EK 2008 heeft gewonnen en wie de S.K.N.W.K. EK-Toto.

Voor een volledig overzicht van het EK Toto-klassement moet je eerst inloggen en kun je terecht onder ‘EK Toto’ elders op deze site.