Tikkie Terug (deel 15)

Hieronder de vijftiende bijdrage voor onze rubriek ‘Tikkie Terug’. In deze rubriek willen we middels foto’s, verhalen, anekdotes e.v.a. terugkijken in de S.K.N.W.K.-historie.

Deze keer enkele foto’s van geweldige 1-2-3+4-feestjes. In september 1996 werd er een feestcommissie opgericht binnen S.K.N.W.K. Peter v/d Cingel, Trudy Folmer, Ellen Goudzwaard, Mark den Haan, Ria Koster, Martijn Neele, Inge Schiettekatte en Wilco de Valk waren toen de leden. Al snel werd besloten de commissie de 1-2-3+4-commissie te noemen (‘genoemd naar de seniorenteams’). Twee keer per jaar werd een feestje georganiseerd voor alle seniorenleden van S.K.N.W.K. Het bleek een groot succes.

In al de jaren zijn er diverse thema’s de revue gepasseerd. Er werd begonnen met een gourmetavond. Later volgende o.a. nog een Oosterse Avond, Zwerversfeest, Back to the 60’s party, Wereldfeest, Op de Camping, Casino-avonden e.v.a.

Inmiddels is het al weer een aantal jaren geleden dat er een feestje is georganiseerd. Om toch nog eens te laten zien hoe geweldig de feestjes altijd waren, deze keer in ‘Tikkie Terug’ enkele foto’s van diverse feestjes.

Periodiek zal in het Nieuws een nieuw Tikkie Terug worden geplaatst. Hiervoor zijn wij op zoek naar foto’s, verhalen en anekdotes uit het S.K.N.W.K.-verleden. Heeft u digitale kopij, mail het dan naar de webmaster.