S.K.N.W.K. 2 simpel langs Wemeldinge 2

Vanavond heeft S.K.N.W.K. 2 ook haar tweede oefenwedstrijd winnend afgesloten. Tegenstander Wemeldinge 2 was een maatje te klein voor de blauw/zwarten. Uiteindelijk eindigde de wedstrijd in een 2-7 overwinning, maar had de score eigenlijk veel hoger kunnen en moeten uitvallen.

Na een eerste helft was een 1-2 ruststand bereikt (het doelpunt van Wemeldinge was zelfs nog een eigen doelpunt van S.K.N.W.K.-er Leon Pollemans). In deze eerste helft was het voetbal uiteindelijk beter was dan in de tweede helft. Toch was de score tijdens de 2e 45 minuten beter. De doelpunten werden uiteindelijk gescoord door: Richard v/d Sande 1x, Robbert Padmos 3x, Remco Veenboer 1x, Frank Boere 1x en Maurice Pollemans 1x.