Eerste wedstrijdverslag is al weer geplaatst!

Onze verslaggever bij de wedstrijden van S.K.N.W.K. 1, Cees Stoutjesdijk, had afgelopen weekend al een verslag geschreven van het eerste oefenduel van het eerste. Omdat de website nog niet helemaal up-to-date was, kwam dit verslag nog niet op de site. Inmiddels is dit wel in orde en kunnen de verslagen weer op de gebruikelijk manier worden geplaatst. Cees alvast weer bedankt voor je bijdrage.

Hieronder zijn eerste verslag van dit seizoen:

De Jonge Spartaan 1 – S.K.N.W.K. 1 2-4 (0-3)

Op 9 Aug.2008 ging het eerste van SKNWK oefenen in Middelharnis tegen de Jonge Spartaan van Wim van Putten. Wim was een van de eersten, misschien wel de eerste om de club in 2008 op te richten. Er is 4 of 5 keer getraind en niet iedereen was daarbij aanwezig, vanwege de vakanties. De opening van de wedstrijd was nog wat onwennig,maar sknwk was wel iets gevaarlijker. Beide elftallen waren niet kompleet. In de 12de minuut een aardig schot van Richard Bevelander. Richard heeft 5 kg te veel ballast. Wesly Goud liep zijn spieren los. En in de 17de minuut loste Wilco de Valk een afstand schot en dat betekende 0-1. Even later kreeg Emiel Kuyten een dot van een kans Maar bij hem lukte dat niet om de bal goed te raken. Weer wat later in de 20ste minuut een loepzuivere voorzet van Sytse Stins en bij de tweede paal stond Richard Bevelander gereed om de bal in het doel te knikken. Wanneer een voorzet bij de tweede paal daald bestaat er voor 90procent kans op een doelpunt. Dat is ook voor goed genomen corners zo. Natuurlijk moeten de afwerkers op hun plaats staan. In de 31ste minuut een mooie vrije trap van Erwin Nelisse wat een even mooie goal opleverde dus 0-3. Wesly Goud krijgt de bal alleen voor de keeper er niet in. Kansen zat ook opgelegde, maar veel missers zelfs van dicht bij. Goud faalt voor de ytweede keer voor de keeper. Voor keeper Coen de Jonge was de eerste helft niet moeilijk. In de tweede helft krijgen anderen een kans. Dat gebeurde bij de tegenstander ook. Goede assist van Wesly, maar naast geschoten door Wilco. De Jonge Spartaan is nu meer aan de bal. Toch was het sknwk dat scoorde door Emiel werd het 0-4. Een mooie beloning voor zijn harde werken. Coen moest nu even in aktie komen wat hij goed deed. Maar even later moest hij toch capituleren voor een schot hoog in de touwen 1-4. En in de 73ste minuut had hij ook het nakijken bij een geplaatste kopbal. Eindstand 2-4.