Alle spelerspassen seniorenleden SKNWK aanwezig

As. zaterdag, 6 september, begint dan echt het seizoen 2008-2009. Dan staan de eerste competitiewedstrijden op het programma. Dit betekent dat we dan weer met vier seniorenteams ‘de wei’ in mogen. Het is dan uiteraard heel belangrijk dat van alle spelers een spelerspas aanwezig is.

Vanavond zijn de spelerspassen gecontroleerd en het blijkt dat alle spelerspassen van onze spelende seniorenleden aanwezig zijn.

Mocht onverhoopt een pas toch zoek raken, meldt dit dan z.s.m. bij Sytze Stins (ledenadministatie). Hij kan dan voor een nieuw zorgen.

Overigens geldt nog steeds: GEEN PAS, IS NIET SPELEN!! (vorig jaar heeft dit ons nog een grote boete opgeleverd van de K.N.V.B., toen een speler heeft meegespeeld met S.K.N.W.K. 3 waarvan de spelerspas niet aanwezig was).

Alle spelerspassen moeten na de wedstrijd in de bestuurskamer worden gebracht en in het daarvoor bestemde blauwe doosje worden gedaan. Zo kan altijd een spelerspas worden gevonden, als iemand een keer met een ander team mee moet spelen.

Laten we er met z’n allen voor zorgen dat dit allemaal goed wordt uitgevoerd. Scheelt een hoop ellende en problemen.