Verslag SKNWK 1 van website Heinkenszand

Hieronder volgt het verslag welke te lezen is op de website van de tegenstander van gisteren van S.K.N.W.K. 1, Heinkenszand:

SKNWK 1 – Heinkenszand 1

Zonder de vakantie vierende Armando, maar verder complete selectie stond vandaag de eerste competitiewedstrijd in Nieuwerkerk op het programma. Dit beloofde een zware kluif te worden. Vorig jaar is deze ploeg zonder een punt te verliezen kampioen geworden in de vierde klas en dit jaar in de voorbereiding waren er ook een aantal aansprekende resultaten. Dit in tegenstelling tot onze eigen selectie welke in de beker een behoorlijk aantal doelpunten te verwerken had gekregen.

Dit zou vandaag niet anders zijn. Doordat er een groot deel van de duels verloren ging, de gemaakte afspraken niet uitgevoerd werden, het vele bal verlies en de matige coaching werd het rustsignaal ontvangen met een 3-0 achterstand.

Na de rust werd er een korte periode iets beter gevoetbald totdat de 4-0 binnen viel en verzet gebroken was. SKNWK kon uitlopen naar een 5-0 overwinning en de Heinkenszandse droop met het schaamrood op de kaken van het veld.

Door dit collectieve falen zijn we na de eerste speeldag rode lantaarndrager. Wat rest is hard trainen en de koppen weer de goede kant op krijgen voor volgende week tegen Wolfaartsdijk.

Heinkenszand: Stefan, Robert, Dennis, Jody (Danny), Jeroen Verschiere, Jeroen Verdonk, Mark (Hugo), Robin, Gerben, Leon (Ruben) en Ewout.