Wedstrijdverslag van website van v.v. Veere

Hieronder het wedstrijdverslag van de website van Veere van het duel tussen Veere 1 en S.K.N.W.K. 1:

Een redelijk goede wedstrijd waarbij Veere kansen kreeg om de score te openen echter men wist het doel niet te vinden. De bezoekers hun beste wapenfeit in de eerste helft was een bal op de lat. Ruststand 0-0

Na rust was het wederom Veere die de kansen kreeg echter dit resulteerde lange tijd niet in een doelpunt. In de zeventigste minuut wist Joey van Zaalen dan eindelijk het SKNWK doel te vinden. Veere leek SKNWK op de knieën te hebben en op weg naar een grotere marge.

SKNWK kwam echter fortuinlijk op gelijke hoogte. Een indirecte vrije trap werd direct op doel geschoten maar aangeraakt door de Veere keeper betekende dit de gelijkmaker.

Veere bleek daarna niet meer in staat om de score naar winst om te buigen.