Niels van de Moezel gangmaker bij ZSC62

Niels van de Moezel gangmaker bij ZSC’62 met drie doelpunten

GOES – In de derde klasse A pakte ZSC’62 de eerste overwinning van het seizoen door thuis met 3-2 te winnen van De Meeuwen.

Niels van de Moezel maakte alle treffers voor ZSC’62. SKNWK hield een punt over aan de uitwedstrijd bij Veere, waardoor aan de reeks van 27 competitiezeges op rij een einde kwam.

Veere-SKNWK 1-1: Veere had meer verdiend maar de thuisploeg ging een aantal malen slecht om met de mogelijkheden. De bezoekers deden ook van zich spreken en voor rust schoot SKNWK-speler Wesley Goud op de lat. In de tweede helft hield SKNWK-doelman Koen de Jonge Ricardo Telussa van 1-0 af, maar na een tikje van Telussa kon Joey van Zalen toch voor de 1-0 zorgen. In de 72e minuut schoot Goud SKNWK uit een vrije trap van buiten het strafschopgebied naar het gelijkspel.

ZSC’62-De Meeuwen 3-2: De ploeg van trainer Jan Heikamp revancheerde zich voor de 9-0-nederlaag in het eerste competitieduel. Eddie Matthijsse bracht De Meeuwen aan de leiding, maar Niels van de Moezel scoorde nog voor rust de gelijkmaker. In de tweede helft hielp de ZSC-speler zijn ploeg nog aan twee goals en dat betekende de 3-1. Daarna was het De Meeuwen dat de klok sloeg, maar pas in de slotminuut scoorde het via Michael Tempelman nog een keer.

Colijnsplaatse Boys–Rillandia 2-1: In de dertiende minuut opende Bertus Zoeteweij uit een strafschop de score.

Daarna waren er veel kansen voor de thuisploeg, maar was Rillandia via Tom van Elsakker trefzeker. Vijf minuten voor tijd kreeg de thuisploeg de overwinning in de schoot geworpen, toen Houssein Dogan een voorzet van Michiel van de Weele in eigen goal kopte.

Kapelle–FC Dauwendaele 1-5: Dauwendaele overklaste Kapelle en leidde bij rust door goals van Peter van Gorsel (2x, 0-1 en 0-3), Gert-Jan van Leiden en Sigrel Burnet al met 0-4. Kapelle startte na rust wat feller en dat leidde nog wel tot de 1-4 van Tim Jacobusse. Joey Teske hielp Dauwendaele daarna aan een vijfde doelpunt.

Heinkenszand–Wolfaartsdijk 1-1: Heinkenszand kwam na na bijna een uur op 1-0 door Leon Bek. De thuisploeg kon vervolgens slechts drie minuten genieten van de voorsprong, want toen schoot Arnold van Gemerden een bal in de kruising.