ZSC62 blijft tegen Rillandia één helft overeind

ZSC’62 blijft in wedstrijd tegen Rillandia één helft overeind

GOES – In de derde klasse A kon ZSC’62 een helft lang gelijke tred houden met Rillandia.

Na rust liep de thuisploeg, getraind door Zierikzeeënaar Eddie Kiesenberg, uit naar de eerste seizoensoverwinning. Voor ZSC’62 betekende de 4-0-eindstand de tweede nederlaag van het seizoen.

Rillandia–ZSC’62 4-0: Voor rust speelde de thuisploeg niet overtuigend en omdat ZSC’62 aanvallend gezien ook weinig in de pap te brokkelen had, was de brilstand bij rust een logisch gevolg. Direct na het begin van de tweede helft had ZSC’62 pech. Edgar Louwerse schoot namens de ploeg van trainer Jan Heikamp op de lat. Waar het ZSC’62 aan geluk ontbrak, scoorde Rillandia daarna wel. John Westrate zorgde er in de 51e minuut met een solo voor dat Rillandia aan de leiding kwam. Na een verre uittrap van doelman Erwin van de Vreede en doorkoppen van Esmir Kustura zorgde Tom van Elsakker voor de 2-0. Van Elsakker raakte vervolgens de paal en tekende na een individuele actie ook voor de 3-0. Ahmed Demir zorgde voor de 4-0. ZSC’62 zakt door de nederlaag naar de tiende plaats van de ranglijst.

AZVV–Colijnsplaatse Boys 3-2 (0-1). Michiel van der Weele 0-1, Michiel van der Weele 0-2, Mustafa Yilmaz 1-2, Jochem Marcus 2-2, Ludovico Cantorra 3-2.

De Meeuwen–FC Dauwendaele 0-6 (0-2). Jasper Leuvelink 0-1, Sigrel Burnet 0-2, Peter van Gorsel 0-3, Christian Kiala 0-4, Peter van Gorsel 0-5, Peter van Gorsel 0-6.

Heinkenszand–Kapelle 1-2 (1-1). Dennis Blommaert 1-0, Ferdi Tilroe 1-1, Rob Oostrom 1-2.

Wolfaartsdijk–Veere 0-3 (0-0). René-Michel Gerritsen 0-1, René-Michel Gerritsen 0-2, Michel van de Linde 0-3.