Wesley Goud scoort 6x in 4 wedstrijden

S.K.N.W.K. 1-spits Wesley Goud gaat één klasse hoger verder met waar hij vorig seizoen eindigde in de vierde klasse, scoren! Na 4 wedstrijden in de 3e klasse A scoorde hij tot nu toe al 6x. Daarmee voert hij de topscorerslijst van de senioren van S.K.N.W.K. 1.

Samen met z’n teamgenoten Erwin Nelissen en Christian van Vossen (beiden scoorden 3x tot nu toe) gaat hij aan de leiding.

Gelukkig komen er na de wedstrijden van gisteren ook spelers bij van de andere seniorenteams. S.K.N.W.K. 2 scoorden gisteren haar eerste doelpunten deze competitie. Jeffry Visser en Richard Bevelander verzorgden de produktie in het verloren duel met FC Dauwendaele 2 (5-2).

Bij S.K.N.W.K. 3 was de topscorer van vorig seizoen succesvol. Wim ‘Keu’ Voorbeijtel scoorde 2x, maar kon daarmee niet voorkomen dat z’n team met maar liefst 2-11 klop kreeg in de derby tegen Duiveland 3.

Op het andere veld waren de rollen omgedraaid. Hier won S.K.N.W.K. 4 van Duiveland 4 met 5-1. Doelpuntenmakers waren daar Jos van Spier 2x, Roland Backx 1x, Michèl Flikweert 1x en René v/d Bos 1x. Vooral voor laatst genoemde was dit een speciale treffer. Hij voetbalde namelijk tot en met vorig seizoen nog in het geel/zwart van Duiveland!!

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst van de senioren van S.K.N.W.K. kijk elders op deze site bij ‘Teams’.


Wesley Goud