Verslag van website van v.v. Colijnsplaatse Boys

Hieronder het wedstrijdverslag van de wedstrijd van Colijnsplaatse Boys 1 – S.K.N.W.K. 1 van de website van v.v. Colijnsplaatse Boys:

Colijnsplaatse Boys lijdt tweede nederlaag

De bezoekers zijn de afgelopen seizoen ongeslagen kampioen geworden in de 4e klasse. De ploeg ging vol vertrouwen het nieuwe seizoen in en de eerste wedstrijden werden de nodige punten gehaald. De Boys hadden afgelopen week verloren bij AZVV dus wilden de Boys proberen iets recht te zetten. De Boys gingen goed van start en de wedstrijd ging over en weer. Maar in de 15e minuut kregen de bezoekers een vrije trap mee, de bal werd laag voor het doel gebracht en Wesley Goud schoot de 0-1 achter doelman Rien Meulenberg. De Bezoekers namen na dat doelpunt het heft in handen en gingen op jacht naar meer. In de 20e minuut bracht Rien Meulenberg nog knap redding voor de Boys , maar in de 32e minuut was hij kansloos op een prima ingeschoten bal van Erwin Nelissen 0-2. In de 40e minuut moest Sebastiaan Verburg het strijdtoneel verlaten met een knieblessure,voor de Boys een grote tegenvaller, zijn vervanger was Wouter van Gilst.

Rust 0-2

Na rust werd Youri Visser vervangen door Pascal Hoogerheide. De Boys probeerden er nog het beste van te maken maar het duurde tot 70e minuut voordat de Boys terug in de wedstrijd kwamen, Wouter van Gilst nam vanaf de linkerkant een hoekschop , de bal kwam laag voor het doel en een eigen doelpunt van Emiel Kuyten bracht de Boys enige hoop.

De Boys gingen risico’s nemen en in de 85e minuut scoorde Wesley Goud zijn 2e doelpunt en tevens de beslissing 1-3. In de 87e minuut bracht de doelman van SKNWK nog een goede redding op een afstandschot van Graham Holmes. In de 88e minuut een snelle uitval van SKNWK via de rechterkant, de bal kwam perfect voor de voeten van Cristiaan van Vossen die de 1-4 in het doel prikte .

De Boys moeten deze nederlaag maar gauw zien te verwerken en hopelijk zijn er volgende week betere tijden, want dan staat de lastige uitwedstrijd op het programma tegen Wolfaartsdijk.