S.K.N.W.K. E2 – M.E.V.O. E2 5-1

Hieronder het wedstrijdverslagje van de website van M.E.V.O. (www.vvmevo.nl) van het duel van afgelopen zaterdag tussen S.K.N.W.K. E2 en M.E.V.O. E2 waarin (ook volgens M.E.V.O.) S.K.N.W.K. E2 terecht kampioen werd van deze najaarscompetitie.

S.K.N.W.K. E2 – Mevo E2 5-1

Geschreven door: Trainers Rens en Jacco op 30-11-2008

Mevo E2 maakt het kampioen SKNWK E2 erg lastig.
Zaterdag moesten we spelen in Nieuwerkerk tegen de plaatselijke E2. Met een bijna voltallig 12-tal gingen we op pad. Alleen Dylan was afwezig. De rest was paraat voor de strijd tegen de koploper.

Na een korte warming-up en wat foto’s begon de wedstrijd. De vorige keer werd het 13-0 voor SKNWK en dat mocht niet meer gebeuren. Nou dat gebeurde ook niet de jongens van Mevo hadden er op de eerste 5 min. na echt zin in. Nieuwerkerk misschien toch een beetje zenuwachtig, ze konden kampioen worden vandaag. Na een minuut of 7 leek het toch goed te gaan voor hen. 1-0. Maar daarna pakten de Mevo E2 mannen het goed op wat leidde tot de 1-1 in de 18e minuut. Na goed uit verdedigen kwam de bal bij Judson, hij soleerde goed en… dacht iedereen nu geeft hij voor. Maar nee hij besloot zelf te schieten, een schot in de verre hoek, keeper kansloos en 1-1. Dat bleef ook tot de rust de stand. SKNWK toch een beetje in de stress, Mevo met een goed gevoel de kleedkamer in. Want met een beetje meer geluk had het zelfs 2-1 voor de Mevo E2 kunnen zijn.

Na de 2e helft een ander beeld. SKNWK had duidelijk instructies gehad een tandje bij te doen. Nog een minuut of 5 konden onze oranjehemden, de blauw zwarten van het lijf houden. Maar toen in de 5e en 7e minuut na rust de 2-1 en 3-1 voor SKNWK vielen was de wedstrijd beslist.

De wedstrijd ging verder SKNWK scoorde nog tweemaal waardoor het 5-1 werd. Een kans van Judson op 5-2 werd door de paal gekeerd. Dus einduitslag 5-1 voor SKNWK E2 en terecht kampioen, zij waren de sterksten in deze poule.

Maar wat onze mannen betreft, goed gewerkt, weer beter overgespeeld en ook prima inzet, ga zo door. Trainers en ouders zijn het er over eens, we maken duidelijk progressie. En dat bleek toen ook nog bij de penaltys, met deze serie wonnen we van SKNWK, mede door Dylano die er 3 strafschoppen uit ranselde.

Goed gedaan hoor. Nu nog de inhaalwedstrijd tegen Bruse Boys E2 en dan zit het 1e gedeelte van de competitie er op. Tot maandag, de trainers.