Opnieuw ongunstige uitslag voor S.K.N.W.K. 2

Gisteren werd in de klasse van S.K.N.W.K. 2, de reserve 2e klasse, één inhaalduel gespeeld. Rillandia 2 ontving Hoek 2 en won met 5-2. Hierdoor heeft Rillandia de degradatiezone echt verlaten en wordt het voor S.K.N.W.K. 2 een onmogelijk opgave. Met nog vijf duels voor de boeg, is de achterstand op de nummer 10 inmiddels opgelopen naar 10 punten.

Overigens wat toch een beetje vreemd blijft, is dat twee weken geleden het duel van Rillandia 2 zomaar werd afgelast, terwijl er voor de rest in Zeeland overal gevoetbald kon worden…….. Zodoende dus voor hen gisteren een inhaalduel.

Overigens maakt dit niets uit voor het 2e, want zij komen dit seizoen (mede door de vele blessuregevallen bij het 1e en 2e elftal) gewoon te kort in de reserve 2e klasse.

Als ze een beetje compleet zouden hebben gestaan dit seizoen, kunnen ze best mee in deze klasse. Gisteren kregen we opnieuw het bewijs. In een oefenduel tegen Bruse Boys 2 (reserve eerste klas) wist het 2e (hier en daar aangevuld met een enkele speler van S.K.N.W.K. 1) gelijk te spelen met 1-1, waar de beste kansen eigenlijk voor S.K.N.W.K. 2 waren.