Er valt weer genoeg te beleven bij S.K.N.W.K.

Nu de voetbalcompetities een beetje tegen het eind lopen, betekent dit niet dat er niets meer te doen is bij S.K.N.W.K. In tegendeel zelfs. In de maanden april en mei valt er weer genoeg te beleven.

Uiteraard blijven we gewoon trainen en voetballen, want daarvoor zijn we in principe lid geworden van S.K.N.W.K., maar daarnaast wordt er nog genoeg georganiseerd.

Te beginnen as. zaterdag, 4 april, dan gaan onze C- en B-junioren naar een wedstrijd uit de Eredivisie. Ze bezoeken ‘Het Kasteel’ in Rotterdam voor Sparta – P.S.V.

Volgende week donderdag is er dan weer een biefstukavondje. Een dag later, vrijdag 10 april, wordt er ‘gepaasklaverjast’. Op zaterdag 18 april is er de Bourgondische Avond, waar inmiddels zo’n 80 personen zich voor hebben aangemeld. Een geweldig aantal!!

Dan gaan we naar mei. Uiteraard weer de vaste ‘onderdelen’. Te beginnen op zaterdag 16 mei met al weer de 8e editie van Het Joachim Glerum Jeugdtoernooi, een toernooi voor F- Een E-pupillen.

Donderdag 21 mei (Hemelvaartsdag) voor de 30e keer het Onderling S.K.N.W.K.-tournooi. Vrijdag en zaterdag erna is het Jeugdkamp.

Zoals u kunt zien nog genoeg bedrijvigheid op en rond sportpark ‘Het Springer’. Nu maar hopen op heel veel plezier en gezelligheid en dat de weergoden ons een beetje goed gezind zijn……..!