Wesley Goud alleen topscorer S.K.N.W.K.

Met zijn treffer gisteren in het met 3-0 gewonnen duel van S.K.N.W.K. 1 tegen Rillandia 1, heeft Wesley Goud zijn seizoenstotaal opgekrikt naar al weer 16 treffers. Hiermee staat de speler van S.K.N.W.K. 1 weer alleen 1e op de topscorereslijst van de senioren S.K.N.W.K. Michèl Flikweert (S.K.N.W.K. 4) volgt op één doelpunt.

Het vierde kwam overigens gisteren niet in aktie. Zij spelen as. donderdag hun wedstrijd in Kamperland tegen Bevelanders 3. Diverse spelers van S.K.N.W.K. 4 hebben wel meegespeeld met het 3e elftal in de verloren wedstrijd tegen Colijnsplaatse Boys 3 (3-1). Het doelpunt werd gescoord door Hans Matthijsse.

S.K.N.W.K. 2 verloor het thuisduel tegen Hoek 3 geflatteerd met 0-4. Hier dus geen doelpuntenmakers. Hierdoor opnieuw weinig veranderingen in het topscorersklassement van de senioren van S.K.N.W.K Jos van Spier (S.K.N.W.K. 4) en Robby Koster (eveneens S.K.N.W.K. 4) blijven op 11 treffers staan. Spits Christian van Vossen van S.K.N.W.K. 1 voegt zich bij de tweetal. Hij scoorde gisteren de 1-0 tegen Rillandia 1 uit een strafschop en schroeft zijn totaal dus op naar 11. George van Heukelom, normaliter speler van het tweede, maakte de 3-0 voor S.K.N.W.K. 1 en scoorde hiermee zijn eerste competitietreffer van dit seizoen.

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst van de senioren van S.K.N.W.K. kijk elders op deze site bij ‘Teams’.

1 reactie op "Wesley Goud alleen topscorer S.K.N.W.K."

  1. huib kik | 05-04-2009 at 14:25 |

    gefeliciteerd wesley

Reacties gesloten.