We shall not be moved

Hieronder een wedstrijdverslag van de wedstrijd S.K.N.W.K. 2 – Hoek 3 van de website van H.S.V. Hoek:

Geplaatst door Giel op 06-04-2009 om 21:20

Nieuwerkerk-sportpark Het Springer, 06-04-2009 –

Opnieuw wist Hoekie 3 zaterdag te winnen van een laagvlieger. Tegenstander SKNWK2 werd op een 0-4 nederlaag getrakteerd. Hoek 3 is door dit resultaat definitief veilig en speelt ook volgend jaar reserve 2de klas. Opmerkelijk was de rentree van Sjacco Verhelst die na 5 maanden Uruzgan als invaller zijn opwachting mocht maken in Hoek3.

Aanvankelijk zag het er niet naar uit dat Hoek 3 een makkelijke middag tegemoet ging. SknwK2 was, met good-old Tonny van de Berge als lepe spelverdeler, de betere ploeg in de beginfase. De bijna zekere degradant uit Nieuwerkerk kreeg enkele kansen maar keeper Devin van Langevelde stond deze middag op zijn post en hield zijn doel schoon. Hoek 3 had verder geluk dat een goal afgekeurd werd vanwege buitenspel.

Na enige omzettingen in de verdediging (Patje Mullaert ging spelen op Tonny van de Berge) kantelde de wedstrijd in Hoeks voordeel. Na een half uur was het Tim Brouwer die een perfecte pass van Michel Mullaert bekwaam promoveerde tot doelpunt. Hierna volgde kans op kans maar gescoord werd er voor de rust niet meer.

Na rust was het gedaan met SKNWK en was het wachten op de beslissing. Patrick Mullaert viel in deze fase uit met een zware knie-blessure. Na twintig minuten was het Tim Brouwer die de beslissing forceerde oor 0-2 te maken. Na de 0-3 van Michel Mullaert kwam invaller en Uruzgan-ganger Sjacco Verhelst in het veld als invaller spits voor Michel Mullaert. Net voor tijd gaf hij een perfecte voorzet die op magistrale wijze werd afgerond door die andere invaller Michel de Pree.

Nog even vraagje voor de voelbalquiz:
Na de wedstrijd van Hoek 3 werd er op sportpark Het springer een wedstrijd gespeeld waarbij de twee aanvoerders ooit bij Hoek gespeeld hebben. Wie zijn deze twee spelers?