Volgende week 30e Onderling S.K.N.W.K.-Tournooi

Donderdag 21 mei 2009 wordt bij S.K.N.W.K. al weer de 30e editie van het Onderling Tournooi gehouden. Een jubileum dus!! Naast deelname van onze eigen senioren teams en de B-junioren ook weer diverse Ex-S.K.N.W.K.-teams. Natuurlijk de ‘oudjes’ van S.I.N.O.T.O. en ook proberen s.v. Dreischor en s.v. Ouwerkerk (met diverse Ex-S.K.N.W.K.-ers in de gelederen) een team samen te stellen.

Zoals de laatste jaren gebruikelijk is, worden de wedstrijden afgewerkt op een half veld met teams van 7 personen. Natuurlijk ook weer de gebruikelijke ‘handicap’ de strafschoppen na afloop van elke gespeelde wedstrijd.

Inmiddels is de organisatie druk bezig en zijn de meeste mensen uitgenodigd voor dit toch ieder jaar weer super gezellige tournooi. Mocht je onverhoopt (nog) niet zijn uitgenodigd schroom je dan niet, maar stuur even een mailtje naar Martijn Neele.

Het belooft weer een mooie en gezellige dag te worden. Hopen dat de weergoden ons goed gezind zijn. Na afloop van het toernooi een gezellig samenzijn met een heerlijke barbecue.

Bekijk de indeling, het programma en het reglement van het 30e Onderling S.K.N.W.K.-Tournooi binnenkort op deze site.

De eerste wedstrijden staan gepland om 10:30 uur. Iedereen wordt tussen half 10 en 10 uur verwacht voor een heerlijk bakje koffie!!