Joachim Glerum jeugdtoernooi opnieuw groot succes

Gisteren, zaterdag 16 mei, werd alweer voor de 8e keer ons eigen jeugdtoernooi, het Joachim Glerum Jeugdtoernooi, gehouden. En ook nu werd het weer een fantastisch toernooi.

’s Ochtends om 09.15 uur trapten de F-pupillen af. Rond het klokje van 12.00 uur was bekend wie de winnaars waren. De moeder van Joachim, Marianne Glerum, leidde middels een voorwoord de prijsuitreiking in, die gedaan werd door jeugdvoorzitter van S.K.N.W.K. Michèl Flikweert.

Alle deelnemende teams ontvingen een prachtige beker. Voor alle deelnemertjes was er een schitterende bidon van het Joachim Glerum Jeugdtoernooi (met dank aan Holland Maritime). Ook was er nog een penaltybokaal voor de winnaar.

Voor de organisatie was het toen snel eten en alles opruimen en in gereedheid brengen voor de middag.

Nu was het de beurt aan de E-pupillen. ’s Morgens bij de F-jes waren er 3 poules van 5 teams, ’s middags bij de E-pupillen 2 poules van 6 ploegen. Ook de E-pupillen kregen natuurlijk een beker en bidon.

De organisatie kijkt terug op een fantastische dag. Dit kan nooit zonder de vele vrijwilligers. Dus bedankt: scheidsrechters, keepers, E.H.B.O., barcommissie, leiders, uiteraard de sponsors en iedereen die we vergeten. We hopen ook volgend jaar weer op jullie steun.

Foto’s van de 8e editie van het Joachim Glerum Jeugdtoernooi staan in het Fotoboek elders op deze site.