Per 8 juni as. zijn alle velden gesloten

Nadat het trainingsveld al sinds 20 april jl. is gesloten, kunnen we nu nog trainen op de wedstrijdvelden. Echter ook dit is nog maar van korte duur.

Van de Gemeente Schouwen-Duiveland kregen we onderstaande mail i.v.m. de sluiting van de trainings- en wedstrijdvelden. Een dringend verzoek aan een ieder om hieraan gehoor te geven!!

Trainingsveld

Per 20 april 2009 graag geen gebruik meer maken van de trainingsvelden. Dit tot begin september 2009 wanneer de trainingsveldverlichting weer noodzakelijk is.

In de tussenliggende periode kan voor de trainingen van de wedstrijdvelden gebruik worden gemaakt. Bijkomend verzoek om de trainingsvelden “schoon” op te leveren !

Vanwege het maaien wordt tevens met klem verzocht na de training op de (trainings- en) wedstrijdvelden, de verplaatsbare doelen enz. aan de kant te plaatsen. Een goed maaibeheer kan zonder jullie medewerking anders niet worden gegarandeerd.

Wedstrijdvelden

Per 8 juni 2009 geen gebruik meer maken van de wedstrijdvelden. Dit met uitzondering van die gevallen waarin reeds in overleg met collega A. Verhulst toestemming is verleend.

Zoals gebruikelijk wordt in zeer uitzonderlijke gevallen bezien of voor eventueel gebruik na 8 juni 2009 ontheffing kan worden verleend.

Per 1 augustus 2009 mogen, onder normale (weers)omstandigheden, de wedstrijdvelden weer worden gebruikt. Uitgezonderd een eventueel per april/mei 2009 gerenoveerd wedstrijdveld. Ook voor de datum van 1 augustus 2009 geldt dat alleen in zeer bijzondere gevallen, in overleg met A. Verhulst, ontheffing kan worden verleend voor een eerder gebruik.