Sponsor van de Maand: Drukkerij de Graaf

Met ingang van oktober 2010 hebben we een nieuwe rubriek op deze website gelanceerd, namelijk “Sponsor van de maand”.

We zijn van mening dat nog beter in beeld moet komen wie onze sponsors zijn en wat de sponsors van S.K.N.W.K. voor hun leden, ouders van jeugdleden, supporters, donateurs en (overige) bezoekers van deze website zouden kunnen betekenen.

Ook vinden we belangrijk welke gezichten er achter de betreffende sponsor schuil gaan.

Onze tweede “Sponsor van de maand”:

Wie zijn wij:

Drukkerij de Graaf is een veelzijdige grafische onderneming, waar bedrijven, particulieren en verenigingen uitstekend terecht kunnen voor al hun drukwerk. Van handelsdrukwerk: zoals briefpapier, fakturen, enveloppen, brochures, reclamedrukwerk, enz., tot familiedrukwerk: o.a. verlovings-, huwelijks-, geboorte- en jubileumkaarten, tot het ontwerpen van logo’s.

Onze sterke punten:

Door de kleinschaligheid van het bedrijf, zijn we direct betrokken bij wat de klant wenst. Je kunt daardoor veel makkelijker inspelen op de wensen van de klant en ook proberen zoveel mogelijk daaraan tegemoet te komen, bijvoorbeeld met het uitwerken van een idee. Dat geldt natuurlijk ook voor het ‘familiedrukwerk’. Daarvoor hebben wij vele modelboeken die u vrijblijvend thuis ter inzage kunt afhalen (dit kan zelfs na een telefoontje bij ons thuis) maar waarbij ook uw eigen ontwerp kan worden uitgevoerd.

Wat heb ik – hebben wij – met sport:

Ikzelf heb nog een poosje gevoetbald bij DBGC in Oude Tonge. Bij de junioren in C1 en B2 en daarna nog een paar jaar in het zondag4 senioren. Ik zie graag autosport o.a.F1 maar kan ook voor een mooie wielerkoers en biljarten voor de buis plaatsnemen en genieten. Samen met Corrie (mijn vrouw) hebben we vele jaren aan autopuzzelrittensport en kaartleeswedstrijden meegedaan en vele mooie overwinningen geboekt.

Wat bindt ons met SKNWK:

Het idee om als ondernemer een kleine bijdrage te kunnen leveren aan een vereniging in je eigen omgeving vindt ik best belangrijk en is daardoor eigenlijk onze binding met SKNWK. Zelf kom ik eigenlijk nooit ‘langs de lijn’, maar dat komt ook mede doordat we zaterdags nogal eens hier of daar naartoe moeten.

Waarvoor leden en bezoekers van de SKNWK-site specifiek bij ons terecht kunnen:

Klantvriendelijkheid en goed advies voor verzorgd drukwerk tegen scherpe prijzen. Zowel voor zakelijk als particulier drukwerk.Voor het particuliere werk is er altijd een leuke korting bij contante betaling.

U kunt altijd vrijblijvend langskomen voor informatie en advies, telefoonnummer: 0187-483142 of per e-mail: info@drukkerijdegraaf.nl