Sponsor van de Maand: Café cafetaria Charlie

Met ingang van oktober 2010 hebben we een nieuwe rubriek op deze website gelanceerd, namelijk “Sponsor van de maand”.

We zijn van mening dat nog beter in beeld moet komen wie onze sponsors zijn en wat de sponsors van S.K.N.W.K. voor hun leden, ouders van jeugdleden, supporters, donateurs en (overige) bezoekers van deze website zouden kunnen betekenen.

Ook vinden we belangrijk welke gezichten er achter de betreffende sponsor schuil gaan.

Onze vierde “Sponsor van de maand”:

Wie zijn wij:

Wij zijn Michaël , Karin , Martijn en Monique van den Ban en samen zijn wij het kloppend hart van Café-Cafetaria Charlie. Café Charlie is een echt dorpscafé waar je terecht kunt voor een bak heerlijke koffie, een goed gesprek, een lekker glas bier, een potje biljarten, een goed bord eten voor weinig, kortom een leuke avond uit op je eigen dorp. Tevens kunt u bij ons friet, snacks en maaltijden afhalen, aan de bar of via ons nieuwe afhaal luik.

Onze sterke punten:

Ik denk dat wij 3 sterke punten hebben namelijk kwaliteit, hygiëne en sociale betrokkenheid . In onze keuken gebruiken wij allen spullen van hoogwaardige kwaliteit. Deze wordt gegarandeerd door dagelijkse levering van de Kreko en het vlees dat vers van onze huisslager K. van Zuidland voor elk weekeind wordt geleverd. Al onze producten worden in zuiver plantaardige olie bereid zodat wij garant staan voor een top product op je bord.

Geen kwaliteit zonder hygiëne dit staat bij ons ook hoog in het vaandel. Alles in de keuken wordt elke dag of elke week schoongemaakt volgens schoonmaakschema’s zodat wat schoon gemaakt moet worden ook schoongemaakt is.

De Warenwetmedewerker controleert dit regelmatig en is altijd binnen 5 min. weer vertrokken met de woorden “het ziet er weer keurig uit” en daar hebben wij niets aan toe te voegen.

Sociale betrokkenheid spreekt voor zich. Karin is hier geboren en getogen en ik (Michaël) woon hier bijna 30 jaar. We kennen iedereen en we hebben voor iedereen een luisterend oor in goede en in slechte dagen. Verder organiseren wij regelmatig thema party’s, zodat je op je eigen dorp een gezellige avond uit kan gaan met je vrienden en dat is weer goed voor ieders sociale contacten.

Onze eigen sportervaringen:

Ik ( Michaël) heb 14 jaar gekorfbald, 9 jaar voor D.T.G. in Wijckel (Friesland) en 5 jaar voor S.K.N.W.K. Ik heb daar ook de scheidsrechters opleiding voor gehaald. In Friesland heb ik ook veel geschaatst, korte baan, sprint en toertochten 50 km.

Helaas i.v.m. werk en blessures werd ik genoodzaakt het sporten op te geven.

Karin heeft paard gereden en getennist, maar was ook al jong genoodzaakt te stoppen i.v.m. rug blessure.

Martijn voetbalt van af zijn 6e bij S.K.N.W.K. en is daar nog actief. Monique heeft 5 jaar paard gereden, maar heeft het nu te druk met andere dingen dus dit staat nu op een laag pitje.

Wat bindt ons met S.K.N.W.K:

Ik heb er zelf gekorfbald. Martijn speelt momenteel in de B’s en vele van onze gasten/vrienden zijn direct of indirect betrokken bij S.K.N.W.K. Tevens zijn wij al vele jaren sponsor van het Onderlinge Zaalvoetbaltoernooi van S.K.N.W.K. beter bekend als “Charlie Cup“.

Waarvoor leden en bezoekers van de SKNWK-site specifiek bij ons terecht kunnen:

U kunt bij ons terecht voor een goed glas bier, lekker eten en veel gezelligheid.

Wij organiseren regelmatig feestjes (party’s) soms met live muziek. Voor info hou onze site
www.cafecharlie.nl in de gaten.

Ook voor privé-feestjes of etentjes tot 25 personen kunt u bij ons terecht en natuurlijk voor al uw afhaal friet, snacks en maaltijden.