Sponsor van de Maand: Sinke Komejan

Met ingang van oktober 2010 hebben we een nieuwe rubriek op deze website gelanceerd, namelijk “Sponsor van de maand”.

We zijn van mening dat nog beter in beeld moet komen wie onze sponsors zijn en wat de sponsors van S.K.N.W.K. voor hun leden, ouders van jeugdleden, supporters, donateurs en (overige) bezoekers van deze website zouden kunnen betekenen.

Ook vinden we belangrijk welke gezichten er achter de betreffende sponsor schuil gaan.

Onze vijfde “Sponsor van de maand”:

1: Wie zijn jullie?: Waar houdt Sinke Komejan zich mee bezig?

Wij zijn een makelaarskantoor in de breedste zin van het woord. Verkoop, aankoop, taxaties en advisering van zowel bestaande bouw als nieuwbouw. Wij bestaan al meer dan 40 jaar met drie verschillende afdelingen, te weten Woning makelaardij, Bedrijfsmakelaardij en Hypotheken. Het werkgebied bestrijkt heel Zeeland door de drie kantoren in Zeeland met vestigingen in Zierikzee, Goes en Middelburg.

2: Wat zie je / zien jullie als jou / jullie sterke punten in de markt?

Als een van de weinige kantoren op Schouwen Duiveland zijn we NVM lid waar we gebruik van landelijk bekende woningsite www.funda.nl

Hierbij kunnen wij een zeer groot plubliek bereiken. Als NVM-er mogen wij geheel gebruik maken van alle mogelijkheden die deze site biedt. Zo kunnen wij bijvoorbeeld wel alle foto’s plaatsen. Dit is erg belangrijk om een woning goed te kunnen presenteren. Het is dan ook niet voor niets dat wij met deze site met name het randstedelijke plubiek trekken. Uiteraard worden al onze woningen op alle andere sites gepresenteerd, zoals huislijn.nl, jaap.nl, zoekallehuizen.nl ect., waar weer meer de lokale kandidaat kopers zoeken.

Daarnaast onderscheiden wij ons voornamelijk door open en heldere advisering. Het is niet voor niets dat we in deze tijd een stevige omzet kunnen realiseren. Wij gaan bewust niet voor kwantiteit maar voor een stuk kwaliteit. Ook landelijk wordt dit herkend. Zo zijn we recent weer uitgenodigd door een grote partij uit Roermond om een plan te adviseren/beoordelen Zo werken wij bijvoorbeeld voor diverse instellingen en bouwbedrijven omdat zij als geen ander kwaliteit en snelheid eisen. Zeker in deze markt. Of het nu gaat om een klein appartement of villa van meer dan één miljoen euro, elke woning vereist een eigen aanpak. Te koop zetten en wachten is naar onze mening niet de juiste insteek en niet meer van deze tijd. Wij zeggen vaak: verkopen zijn te creëren met een afgestemd plan en een commerciële visie.

Middels dit bericht op de SKNWK site, vragen wij aan aanstaande verkopers of kopers: bezint voor dat gij begint. Met andere woorden het is verstandig om meerdere makelaars uit te nodigen alvorens een beslissing te maken om je woning bij de juiste makelaar te koop te zetten. Kies een makelaar die bij je past en die het beste naar voren komt. Vergelijken is zeker geen overbodige luxe. Opvallend is dat we vaak worden uitgenodigd nadat de woning bij een andere makelaar al diverse maanden te koop heeft gestaan, na verloop van tijd wil verkoper een andere weg inslaan.

3: Wat zijn uw / jullie eigen sportervaringen?

Als onderdeel van team Sinke Komejan Zierikzee zijn mijn sportervaringen divers. Ten eerste is de makelaardij ook een soort van sportwereld. Een competatieve instelling en kwaliteit leveren is ook zeker een sport. Een goede makelaar moet een enorme drive hebben om te scoren en zijn werk goed en naar volle tevredenheid uit te voeren. Zo is het erg mooi om te zien dat je van menig klant (of familie lid) later weer mag verkopen of nog eens mag taxeren.

Als lid van SKNWK zijn mijn eigen sportervaringen op voetbal gebied de laatste jaren alleen maar afgenomen. In de jeugd gevoetbald (lees: gekeept) van de D pupillen tot A junioren maar doordat ik bij Deurloo Sport ging werken, waar ik ook op zaterdag moest werken is mijn voetballen niet geworden wat in potentie mogelijk was.

Mijn mooiste tijd was de tijd dat ik als B junior en A junior regelmatig met het eerste mee mocht doen. Wat mij altijd nog goed bij blijft was de leuke groep echt goede voetballers. Erwin Teunissen, Ronnie de Bruine, Peter van de Cingel, Martijn Neele en Wilco de Valk en niet te vergeten gangmaker Kees Jan van Nieuwenhuize. Ook de trainingen van Gerard Olijhoek waren altijd top. Je kon en wilde niet verzaken bij Gerard. Mijn discipline was niet niet altijd goed, maar Gerard kreeg me wel zover en niet op dat beetje talent te voortborduren. Een toptrainer voor mij op dat moment.

Mijn overige sportervaringen zijn de sporten die makkelijker in te delen zijn qua tijd. Ik wielren wat en af en toe eens tennissen. Wielrennen is een hele mooie sport. Zo zie ik liever een mooie bergetappe dan een voetbalwedstrijd.

4: Wat bindt u met SKNWK?

Momenteel ben ik ook lid van SKNWK en voetbal ik heel af en toe als ik niet moet werken op zaterdag. Bij de trainingen ben ik wel altijd van de partij als mijn vrouw niet hoeft te werken op de koopavond. Daarnaast proberen wij als Sinke Komejan her en der te sponsoren om een stuk verbondenheid te houden met ons werkgebied.

Tevens is als bewoner van Nieuwerkerk de verbondenheid ook zeker aanwezig. Sponsoring van SKNWK is dan een logische keuze, daarnaast is SKNWK een volwassen vereniging met een mooie site en goede sponseringsmogelijkheden.

Waarvoor kunnen leden van SKNWK en bezoekers van deze site specifiek bij jullie terecht?

Voor alle vragen omtrent aankoop of verkoop van woningen. Het verbaasd ons weleens dat leden een woning hebben aangekocht zonder verder informatie in te winnen over een woning. Bij deze wil ik leden dan ook aanbieden om eens geheel vrijblijvend ( lees gratis ) informatie in te winnen over hoe je moet bieden ect. Zo kennen we door ervaring veel valkuilen waar we kopers/verkopers op kunnen wijzen. Te veel betalen wil niemand.

Met vriendelijke groet,

Erik de Bruine