Eerste aanmeldingen Onderling Tournooi zijn binnen

Donderdag 2 juni 2011 (Hemelvaartsdag) wordt bij S.K.N.W.K. zoals gebruikelijk weer het Onderling S.K.N.W.K.-Tournooi gehouden. Deze keer al weer voor de 32e keer!

Naast deelname van onze eigen senioren teams en de B-junioren is het ook weer de bedoeling dat diverse Ex-S.K.N.W.K.-teams en gastteams zullen deelnemen.

Zoals de laatste jaren gebruikelijk is, worden de wedstrijden afgewerkt op een half veld met teams van 7 personen. Natuurlijk ook weer de gebruikelijke ‘handicap” de strafschoppen na afloop van elke gespeelde wedstrijd.

Binnenkort zal de organisatie zich gaan buigen over deze 32e editie en zullen ze gaan beginnen met spelers te benaderen. Om ze alvast wat op weg te helpen, kunnen Ex-S.K.N.W.K.-ers en gastspelers zich nu al aanmelden. Stuur even een mailtje naar Martijn Neele. Inmiddels zijn de eerste aanmeldingen ook daadwerkelijk binnen gekomen. Wie volgt!?

Uiteraard is er na afloop van het toernooi weer genoeg tijd en ruimte voor een hapje en een drankje.

De indeling, het programma en het reglement van het 32e Onderling S.K.N.W.K.-Tournooi zullen via deze website bekend worden gemaakt.