Teams Ouwerkerk en Dreischor Onderling Tournooi

Donderdag 2 juni 2011 (Hemelvaartsdag) wordt bij S.K.N.W.K. zoals gebruikelijk weer het Onderling S.K.N.W.K.-Tournooi gehouden. Deze keer al weer voor de 32e keer!

Naast deelname van onze eigen senioren teams en de B-junioren is het ook weer de bedoeling dat diverse Ex-S.K.N.W.K.-teams en gastteams zullen deelnemen. Inmiddels zijn de teams van onze ‘buurverenigingen’ Ouwerkerk en Dreischor bekend (overigens hebben heel veel spelers van deze teams ook een S.K.N.W.K.-verleden).

Dreischor:

– Sander Uyl
– Keesjan Uyl
– Robbert Uyl
– Karst van de Linde
– Erwin Sonneveld
– Raymond Sonneveld
– Leon Kloet
– Dennis Verwest
– Jimmy Versluis
– Robert Serrano

Ouwerkerk:

– Freek van Marle
– John Hage
– Vincent Bouwman
– Raymond Hardenbol
– Arjan Brouwer
– Stefan van der Maas
– Erwin van der Maas
– Eling Syswerda
– Ron de Bruine
– Oby Kikstra
– Kees Steenpoorte

Zoals de laatste jaren gebruikelijk is, worden de wedstrijden afgewerkt op een half veld met teams van 7 personen. Natuurlijk ook weer de gebruikelijke ‘handicap” de strafschoppen na afloop van elke gespeelde wedstrijd.

Inmiddels is de organisatie druk bezig met het benaderen van spelers. Ook hebben diverse mensen zich zelf al aangemeld. Mocht je nog gebeld zijn of heb je jezelf nog niet aangemeld, dat kan nog steeds. Stuur even een mailtje naar Martijn Neele.

Uiteraard is er na afloop van het toernooi weer genoeg tijd en ruimte voor een hapje en een drankje.

De indeling, het programma en het reglement van het 32e Onderling S.K.N.W.K.-Tournooi zullen via deze website bekend worden gemaakt.