Sponsor van de Maand: Autoservice Mol

Met ingang van oktober 2010 hebben we een de rubriek “Sponsor van de maand” op deze website gelanceerd.

We zijn van mening dat nog beter in beeld moet komen wie onze sponsors zijn en wat de sponsors van S.K.N.W.K. voor hun leden, ouders van jeugdleden, supporters, donateurs en (overige) bezoekers van deze website zouden kunnen betekenen.

Ook vinden we belangrijk welke gezichten er achter de betreffende sponsor schuil gaan.

Onze achtste “Sponsor van de maand”:

Autoservice Mol is Toyota dealer en al bijna 30 jaar gevestigd aan de Burgemeester Boumanstraat in Nieuwerkerk. Voor een nieuwe Toyota of een betrouwbare occasion met Bovag Garantie zijn wij het juiste adres !

In onze modern uitgeruste werkplaats repareren en onderhouden wij bijna alle merken auto’s, bedrijfswagens, campers en natuurlijk ons huismerk Toyota. Tot ons uitgebreid dienstenpakket behoren: APK II keuringen, reparatie en onderhoud aan aircosystemen, inbouwen van alarmsystemen en alle mogelijke accessoires.

Bij ons BP-Tankstation kunt u 24 uur per dag tanken met een aantrekkelijke korting. Wij accepteren bank en giro passen, BP-routex, Multi-Tank, Travel-Card, Maestro, EC-Karte en de Mol-Local card. Klanten die tanken met bank of giropas sparen tevens voor een gratis wasbeurt.

In onze ruime autowasserette kunt u zelf de auto, bedrijfswagen, caravan of camper wassen. Met de ruime keuze aan wasprogramma’s krijgt u een glanzend resultaat en het wasprogramma glansdrogen zorgt ervoor dat uw auto vlekvrij opdroogt !

Vroeger heb ik zelf nog gevoetbald bij SKNWK op verschillende posities. Meer voor de gezelligheid omdat een kameraad ook lid werd. We waren niet echt fanatiek maar hebben wel een leuke tijd gehad. Mede door werkzaamheden in het weekend thuis bij het loonbedrijf van mijn vader ben ik gestopt met voetballen. Sinds een paar jaar ga ik in het winterseizoen een keer per week schaatsen in Breda en in de zomer skeeler ik regelmatig.

Natuurlijk zijn wij sponsor van SKNWK voor de naamsbekendheid maar ook omdat wij iets willen betekenen voor het (sport) verenigingsleven op ons eigen dorp. Ook in de toekomst zullen wij dit financieel blijven ondersteunen.

Onze zoon Bart speelt fanatiek in het D-junioren elftal van SKNWK. Zijn grote idool is Maarten Stekelenburg en wil zeker net zo goed worden. Veel trainen dan maar !

Voor meer info kijk op www.automol.nl.