Sponsor van de Maand: Tankstation Prins

Met ingang van oktober 2010 hebben we een de rubriek “Sponsor van de maand” op deze website gelanceerd.

We zijn van mening dat nog beter in beeld moet komen wie onze sponsors zijn en wat de sponsors van S.K.N.W.K. voor hun leden, ouders van jeugdleden, supporters, donateurs en (overige) bezoekers van deze website zouden kunnen betekenen.

Ook vinden we belangrijk welke gezichten er achter de betreffende sponsor schuil gaan.

Onze zestiende “Sponsor van de maand”:

1: Wie zijn jullie?: Waar houdt Tankstation Prins zich mee bezig?

Tankstation Prins – Postkantoor Nieuwerkerk – ING Geldservice – Staatsloterij Verkooppunt – Kantoorartikelen – Kleine geschenkartikelen – www.kerstpostzegels.nl.

2: Wat zie je / zien jullie als jou / jullie sterke punten in de markt?

Afgelopen jaar is er door ons na een periode van enkele jaren vergunning verkregen om op onze huidige locatie een aantal winkels te realiseren met behoudt van ons tankstation. De gemeente en de provincie willen beide graag zien dat deze locatie in Nieuwerkerk een betere belevingswaarde van een winkelcentrum krijgt.

Inmiddels zijn er contracten afgesloten met landelijke ketens voor de realisatie van een drogisterij, slijterij en speelgoedwinkel. Al deze winkels hebben het karakter van dagelijkse voorzieningen. Door juist de combinatie van deze winkels verkrijgt Nieuwerkerk weer een completer aanbod van winkels en dat komt zeer zeker de leefbaarheid van Nieuwerkerk ten goede.

3: Wat zijn uw / jullie eigen sportervaringen?

Vroeger heb ik veel tijd doorgebracht op de voetbalvelden bij diverse clubs. Daarbuiten heb ik ook nog enkele jaren in het zwembad gelegen als wedstrijdzwemmer.

4: Wat bindt u met S.K.N.W.K.?

Momenteel: medehoofdsponsor van SKWNK, natuurlijk als enthousiaste vader van Délano en Dominique Prins (C1 resp. D1) en lid van de CLUB van 100 !

Voorheen: hoofdbestuur – jeugdbestuur – sponsorcommissie – Initiatiefnemer van de jaarlijkse JVOZ dagen.

5: Waarvoor kunnen leden van SKNWK en bezoekers van deze site specifiek bij jullie terecht?

Alle bedrijven, particulieren en dus ook de leden van SKNWK kunnen bij ons terecht voor diverse zaken. Natuurlijk kan iedereen bij ons tanken. Zakelijke klanten kunnen dit, als er behoefte aan is ook op rekening doen. Verder verkopen wij producten van: DE LOTTO – TOTTO – KRASLOTEN en STAATSLOTEN…. dus in de December maand verwachten wij ook weer veel Oudejaarsloten te verkopen.

Als postkantoor Nieuwerkerk (POSTNL) zorgen wij ook voor uw dagelijkse postbehoefte, kunt u postbussen huren en natuurlijk allerlei zaken verzenden. Momenteel hebben wij een aanzienlijk assortiment aan wenskaarten en wordt ons aanbod van kantoorartikelen steeds omvangrijker. Kijk ook eens op: www.kerstpostzegels.nl.